Lån trots betalningsanmärkning

Lån trots betalningsanmärkning svar direkt

Att ta lån trots betalningsanmärkning kan verka vara svårt för den som inte är inläst på vilka möjligheter som finns. För de allra flesta som befinner sig i en lån trots betalningsanmärkning där man behöver mer pengar men har fått en eller flera betalningsanmärkningar kanske inte ens ett lån kommer på tanke. Så behöver det alltså inte vara. Det finns faktisk till och med många företag i Sverige som hjälper dig som vill ta lån trots betalningsanmärkning.

Att få en betalningsanmärkning kan ta hårt på både självkänsla och tilltro till sin egna ekonomiska situation. Men det behöver ju faktiskt inte vara så att man har fått anmärkningen på grund av att man varit vårdslös eller inte brytt sig. Det kan vara lätt att missa en faktura som sedan i flera steg av missar leder till denna situation. Detta speciellt nu för tiden då det finns så många ställen man måste hålla koll på sina olika fakturor på – brev, inne i internetbanken, e-faktura, i sin inkorg för mejlen och till och med ibland på olika användarkonton som man själv måste logga in och titta efter fakturor på.

Lån trots betalningsanmärkning

Här är några av de vanligaste sms lån trots betalningsanmärkning:

Ferratum (tar ej UC), Frogtail (tar ej UC), nätlån (tar ej UC), Cash2you (tar UC), Onea (tar inte UC) och Cash Buddy (tar UC) samt BlueStep (tar UC) som erbjuder lån trots betalningsanmärkningar. Du kan även få hjälp av olika låneförmedlare såsom Lendo, Freedom Finance och Compricer.

Även om du har fått en betalningsanmärkning så behöver det inte betyda att du har en skuld hos kronofogden. Skulle du trots det behöva ta ett lån trots skuld hos kronofogden så finns det faktiskt även möjligheter för detta. Även om valen inte är lika många och räntorna lika låga som för de standard privatlån som finns på lånemarknaden så finns det ändå hopp.

De företag som riktar sig till personer som normalt inte skulle fått ta lån trots betalningsanmärkning hos sin vanliga bank tittar oftast på lite faktorer när de skall göra en bedömning. Fokus ligger på att få en bild av individen gällande den förmåga denne har att kunna betala tillbaka det lån man tar det kan handla om bland annat:

  • Din ålder
  • Nuvarande inkomst
  • Fast anställning eller timanställning

Har man som nämnt tidigare missat en faktura så behöver det ju inte betyda att man inte har ett stabilt och fast arbete med en god inkomst – det är just detta som låneförmedlare för lån trots betalningsanmärkning tittar på och vill hjälpa dig som konsument med. Bara för att man har haft otur i livet så skall ju det inte betyda att allt är kört för en längre tid framåt.

Trots att du ansöker om lån hos företag som utger sig för att förmedla lån för individer i din situation så kan det tyvärr hända att din ansökan får avslag. Detta kan bero på en mängd olika faktorer. Eftersom dessa alternativa banker tittar på så olika aspekter så kan det vara olika från aktör till aktör vilken låneprofil som oftast godkänns. Prova därför att söka hos många olika långivare tills du får igenom din ansökan om att låna pengar trots betalningsanmärkning.

Typer av lån trots betalningsanmärkning

Tyvärr kan det bli svårt att låna till större belopp så som bolån om man har en betalningsanmärkning. Det man istället får göra är att ta något av de övriga typer av lån som finns på marknaden. Dessa lån kan vara sms-lån, snabblån, smålån och mikrolån. Helt enkelt mindre summor som skall betalas tillbaka inom en kortare kredittid än de större lånen.

Hos BlueStep behöver betalningsanmärkning behöver inte vara ett hinder

BlueStep kan även bevilja dig ett privatlån om du har betalningsanmärkningar. Du kan låna upp till 65 000 kr med en återbetalningstiden om 7 år. Ifall du har du fler än 5 stycken betalningsanmärkningar eller att dina anmärkningar tillsammans har en summa över 50 000 kr så kan BlueStep tyvärr inte hjälpa dig.

  • Låna med max 5 st betalningsanmärkningar
  • Låna med max 50 000 kr i betalningsanmärkningar
  • Ränta från 25,5% om du har betalningsanmärkningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.