Sms lån trots skuld hos Kronofogden

Smslån trots skulder hos Kronofogden

Tyvärr så händer det ibland och oturen i livet är framme och man är i behov av pengar snabbt och måste låna pengar snabbt. Ibland är det så bråttom att man måste få pengarna samma dag insatta på kontot. Med lite otur så har man även skulder hos Kronofogden, dvs ett skuldsaldo som gör det nästan omöjligt att låna pengar från en vanlig bank och de alternativ som står till hands är förmodligen smslån.

Självklart är det alltid svårare att få ett vanligt privatlån hos någon av de vanliga husbankerna när man har ett ärende hos Kronofogden. Frågor som vad behövs pengarna till är inte så relevanta? Dessa spelar mindre roll när det handlar om sms lån   trots skuld hos Kronofogden om det är enda utvägen för att man ska ha råd att betala en faktura. Smslån är ett vanligt sätt att få fram pengar snabbt och förmodligen kan man ta ett sms lån trots skuld hos Kronofogden.

Grundkrav för smslån:

  • Inga betalningsanmärkningar
  • minst 18 år gammal
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden
  • Folkbokförd i Sverige

Trots att många ställer krav på att man inte ska ha ett skuldsaldo så innebär det inte att ifall man har skuldsaldo hos kronofogden så kan man inte per automatik ta ett sms lån hos de vanliga smsföretagen. Skadar sällan att försöka och det finns ingenting som säger att du inte kan skicka in en ansökan. Ifall den går igenom så går den igenom och det är inte ovanligt att man ibland lyckas ta ett sms lån trots skuld hos Kronofogden även fast man egentligen inte borde ha kunnat göra det.

Tack vare dessa smslångivare så är det inte hopplöst utan det finns hopp. Nu finns det många företag som specialiserat sig på att erbjuda ett sms lån trots skuld hos Kronofogden. Långivarna ta i sin bedömning av den enskilda individens vilja att betala tillbaka lånet.

Räntan är den stora skillnaden mellan ett vanligt sms lån när man tar ett sms lån trots skuld hos Kronofogden. Räntan är normalt mycket högre än i ett vanligt smslån. Då det finns flera olika smsaktörer så är det bra att ansöka om smslån hos flera av dessa samtidigt och välja företaget som kan erbjuda smslånet till de mest förmånliga villkoren och räntan.

Vad är SMS lån?

Mikrolån eller snabblån är en relativt ny typ av lån och är ett konsumtionslån som är av mindre storlek och smslån benämningen för det allra minsta lånen. Många förknipper smslån med att ,man måste ansöka om lån via ett textmeddelande på mobilen, men detta är gammalt och smslån kan sökas på flera sätt. Numera är det mer vanligt att ansöka via Internet istället för att skicka sms.

3 svar till “Sms lån trots skuld hos Kronofogden”

  1. Att försöka fixa ett lån, när man har skuldsanering är omögligt, det spela inga roll om man har jobb och bra inkomst. dålig reklam from olika finans bolaget dem vara vill veta vem är ni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.