Sms lån trots skuld hos Kronofogden

Smslån trots skulder hos Kronofogden

Du kan få sms lån trots skuld hos Kronofogden, men det är självklart inget vi rekommenderar i första hand. Dock så kan det ibland vara nödvändigt att ansöka nya smslån trots en svår skuldsättning och denna sidan är till för dig som befinner dig mitt i en svår personlig skuldkris. Förhoppningen är att du ska hitta all information du behöver känna till rörande kreditgivare som i första hand beviljar snabblån och smslån trots skulder hos Kronofogden då det krävs ganska mycket för att få ett privatlån med betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden.

Tyvärr så är det ganska lätt att dra på sig lån och framförallt smslån som sedan leder till betalningsanmärkningar samt skuldsaldo hos Kronofogden. Låna pengar med skulder hos Kronofogden kan antagligen vara din räddning ifall du befinner dig mitt i en skuldkris. Det låter förmodligen ganska galet att ansöka om ytterligare smslån eller andra lån när man redan har skuldsatt sig. Dock så är varje situation unik och med rätt hjälp och låneupplägg så kan faktiskt ytterligare smslån eller lån hjälpa dig och slutligen få fart på din privatekonomi. I första hand så behöver du något slags omstartslån eller omläggningslån för att du ska ha möjlighet att i det långa loppet kunna få kontroll över din privatekonomi.

De flesta kreditgivare vill att du är skuldfri och inte har betalningsanmärkningar hos Kronofogden, men det finns flera undantag. En del långivare och banker erbjuder lån trots skulder hos Kronofogden – allt ifrån smslån till privatlån. Några av de bästa alternativen när du vill låna med obetalda skulder är följande: Lendo, Freedom Finance, Marginalen Bank, BlueStep, Compricer och Svensk Låneförmedling. Dessa är i första hand låneförmedlare och hjälper till med s.ks omläggningslån och omstartslån.

Smslån trots skulder

Ifall du inte har hamnat i Kronofogdens  register, men risker att göra detta p.g.a. dyra smslån så kan det vara god idé att se över möjligheterna att lösa smslån. Du kan söka  s.k. omstartslån och samlingslån och på så sätt får du möjlighet att samla dyra snabblån eller smslån till ett vanligt banklån med lägre kostnader och ränta.

Några företag som kan hjälpa dig teckna denna typ av omläggningslån är Lendo, Freedom Finance, Marginalen Bank, BlueStep, Compricer och Svensk Låneförmedling, där du har möjlighet att ansöka till ett flertal olika kreditgivare på en och samma gång, samt Villabanken som erbjuder samlingslån för smålån.

Smslån med betalningsanmärkning!

Många tror felaktigt att Kronofogden är den som skapar betalningsanmärkningar, men tvärtemot vad många tror så är det faktiskt inte Kronofogden som ger ut  eller skapar betalningsanmärkningar, utan är kreditupplysningsföretag som Upplysningscentralen (UC).  Det är kreditupplysningsföretagen som sparar alla uppgifter om en privatperson i upp till tre år, vilket innebär att från den dag anmärkningen utfärdats så sparas information om denna i 3 år. Får du en betalningsanmärkning så kan själva informationen om att du har fått en betalningsanmärkning göra att det blir väldigt svårt för dig att låna pengar och köpa varoravbetalning eller kredit.

Till skillnad från tidigare så finns det idag finns det möjligheter att låna pengar för i stort sett alla personer med betalningsanmärkning, men tyvärr så får man nästan räkna med att det blir dyrare än att man inte hade betalningsanmärkning.

Tänk efter först innan du tar fler smslån eller andra lån!

4 svar till “Sms lån trots skuld hos Kronofogden”

  1. Hej,

    Jag har ett skuldsaldo hos kronofogden. Har försökt att hitta långivare som lånar ut trots detta men har inte lyckats med det. Jag har fast arbete. Är det möjligt att hitta långivare som kan låna ut. Är tacksam för information vart jag kan vända mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.