Smslån trots skuldsaldo hos Kronofogden

Smslån trots skulder hos Kronofogden

Är verkligen möjligt att få smslån trots skuldsaldo hos Kronofogden? Ja, det är möjligt men det är inget vi rekommenderar i första hand. Du bör i första hand försöka lösa din kris via släkt och vänner först då fler smslån kan göra din situation ännu värre. Ibland så finns inga andra alternativ utan man är tvingad och lämnad till att söka fler och nya smslån trots skuldsaldo hos Kronofogden. Det är i sådana situationer som denna sida är tänkt att fylla en funktion genom att tillhandahålla viss information för dig som befinner dig i en svår ekonomisk kris och inte kan lösa krisen på egen hand via ditt nätverk. Då det krävs mycket för att få ett privatlån trots betalningsanmärkningar och ett skuldsaldo hos Kronofogden så är tanken att förmedla information om lånegivare som istället beviljar snabblån och smslån trots skuldsaldo hos Kronofogden .

Det är ganska lätt att dra på sig alltför många lån och framförallt smslån som oftast slutar med betalningsanmärkningar och ett skuldsaldo hos Kronofogden. Du tänker precis som många andra, nämligen att låna pengar trots skulder hos Kronofogden kan rädda dig då du befinner dig mitt i en svår skuldkris. De flesta anser nog att det är helt galet att försöka låna mer och ta fler smslån eller snabblån när man redan är väldigt skuldsatt,  men självklart så är varje persons situation unik, men med rätt hjälp och rätt låneupplägg så kan fler lån och till och med smslån ibland hjälpa till och som slutligen få balans på ens ekonomi så att man hamnar på rätt spår igen.

Omstartslån och omläggningslån kan vara lösningen

Låna pengar trots skulder var tidigare omöjligt. Då fanns nästan inga möjligheter att låna pengar ifall man hade en betalningsanmärkning eller skuldsaldo hos Kronofogden. Idag finns fler möjligheter att låna pengar trots skulder, men nackdelen är att man får betala mycket mer för lånen än om man inte hade en betalningsanmärkning eller ett skuldsaldo hos Kronofogden.

Om du har bestämt dig för att försöka låna dig ur din kris så ska du i första försöka ta ett s.k.  omstartslån eller omläggningslån för att du ska ha en chans att få kontroll över din situation och ekonomi. De flesta banker och kreditgivare ställer som krav på att du är helst prickfri, dvs att du inte har inga betalningsanmärkningar eller ett skuldsaldo hos Kronofogden

Samtidigt så finns det undantag från den principen där en del långivare och kreditgivare frångått detta och erbjuder lån trots betalningsanmärkningar och skuldsaldo hos Kronofogden – alltifrån smslån, snabblån och privatlån. Några av de bättre alternativen är nedanstående ifall du låna trots betalningsanmärkningar och ett skuldsaldo hos Kronofogden:

  • Lendo
  • Freedom Finance
  • Marginalen Bank
  • Advisa
  • BlueStep
  • Compricer
  • Svensk Låneförmedling

Långivarna ovan är i första hand låneförmedlare och hjälper till med s.k omläggningslån och omstartslån. Ifall de inte lyckas hjälpa dig att hitta ett nytt lån så är risken stor att det blir svårt att hitta någon annan som gör det.

Smslån trots skulder

Om du inte redan har hamnat i Kronofogdens  register är på väg att hamna där p.g.a. dyra smslån så se försöka lösa smslån omgående. Detta kan du göra genom att söka  s.k. omstartslån och samlingslån. Ifall du beviljas ett samlingslån så kan du samla alla dyra snabblån eller smslån till ett vanligt blancolån med både lägre kostnader och ränta.

Några låneförmedlare som kan hjälpa dig få ett omläggningslån är Lendo, Freedom Finance, Marginalen Bank, Advisa, BlueStep, Compricer och Svensk Låneförmedling. De hjälper dig att söka lån hos ett stort antal olika banker och lånegivare på en och samma gång och med hjälp av endast en kreditupplysning.

Smslån trots betalningsanmärkning!

De flest tror att det är Kronofogden som ger betalningsanmärkningar, men detta är helt fel då Kronofogden inte är den som ger dig betalningsanmärkningen. Till skillnad mot vad många låntagare tror så är det inte Kronofogden som ger eller skapar själva betalningsanmärkningen. De som är ansvariga för detta galna system är kreditupplysningsföretagen såsom Upplysningscentralen (UC) som skapar betalningsanmärkningarna. De många inte vet är att våra storbanker är de största ägarna i UC.

UC sparar alla uppgifter i tre år – från den dag betalningsanmärkningen utfärdas så sparar UC informationen om betalningsanmärkning i 3 år. När du får du en betalningsanmärkning så kan själva informationen om att du har fått en betalningsanmärkning göra att du får väldigt svårt att låna pengar eller köpa varoravbetalning eller kredit.

Tänk efter först innan du tar fler smslån eller andra snabblån!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.